Voordelige Cursus

Menu
voordelige thuisopleiding

Voordelige Thuisopleiding

Volg nu voordelig een thuisopleiding bij 1 van onderstaande opleidingsinstituten en geniet van het leren in een vertrouwde omgeving, geen reiskosten, en geen verplichte opleidingsdagen, gewoon lekker vanuit huis op uw eigen tempo en op die momenten dat het u het beste uitkomt.

 

 


De NHA is één van de grootste en geodkoopste scholen voor thuisopleidingen van Nederland. In de afgelopen 75 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten onze gedegen cursussen en opleidingen. Zij kozen voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

 Bij LOI.nl bepaalt u zelf hoe u studeert. Zo kunt u kiezen voor thuisstuderen met begeleiding via internet. U heeft dan alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het u uitkomt. Wilt u liever meer interactie en regelmaat, dan kunt u bij de LOI nu ook diverse opleidingen klassikaal volgen. Klassikaal, maar dan slimmer en helemaal van nu. Kwaliteit is onze onderscheidende factor. Kwaliteit die wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden.

 


Studieplan.nl is het snelst groeiende opleidingsinstituut van Nederland! Bij Studieplan.nl studeert de klant thuis waar en wanneer zij wilt en in zijn eigen tempo. Studieplan.nl biedt ruim 250 verschillende en boeiende cursussen aan, van hobby tot beroepsgerichte studies. Bij Studieplan.nl studeert de klant doormiddel van een unieke leermethode waardoor de gebruik zijn eigen docent is. De leerstof is helder en duidelijk geschreven. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Door de kennisvragen, oefeningen of proefexamens test de gebruik zijn eigen kennis en weet deze precies welke leerstof die beheerst.

 

 NTI
Het NTI staat al ruim 65 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt honderden voordelige opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij het NTI studeert u waar en wanneer u dat wilt, met persoonlijke begeleiding.